Izvor: BSC Happy
06.08.2023 u 09:09
3

NEMCI UZ RUSE: HILJADE DEMONSTRANATA sa RUSKIM ZASTAVAMA MARŠIRA BERLINOM – „STOP AMERIČKOJ VLADAVINI EVROPOM“ (VIDEO)

Hiljade demonstranata okupilo se u Berlinu kako bi izrazili svoj protest zbog slanja naoružanja Ukrajini i sa ciljem kako bi se dala podrška strani koja je u nemačkom establišmentu antiruska.

Masovni miting u Berlinu podrške prijateljstvu sa Rusijom. Demonstranti traže obustavu isporuke oružja Ukrajini i protive se kontroli Vašingtona nad Evropom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “NEMCI UZ RUSE: HILJADE DEMONSTRANATA sa RUSKIM ZASTAVAMA MARŠIRA BERLINOM – „STOP AMERIČKOJ VLADAVINI EVROPOM“ (VIDEO)”

  1. Nisu to Nemacki Nemci vec takozvani Ruski Nemci koji su na Nemacko poreklo dosli U Nemacku.Posto nisu odma dobili vile i Mercedese pa su se razocarali da se U Nemackoj za pare mora raditi, sad im U Nemackoj nije dobro,samo ni jednom nepada napamet da se vrati U Rusiju,ali su jos uvek zasisani Ruskom propagandom.Mnogi se cak ni netrude da nauce Nemacki iako im je to maternji jezik vec gledaju Rusku televiziju i naravno Rusku propagandu.

    0
    9
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter