Izvor: BSC Happy
17.12.2023 u 12:24
2

NETANJAHU POKAZAO PRAVO LICE: Njegova poslednja izjava šokirala svet

On je rekao da žali zbog „tragične smrti“ trojice talaca – Jotama Haima (28), Samera Talalke (22) i Alona Šamriza (26), koje su greškom ubili vojnici IDF-a, prenosi Tajms of Izrael.

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je da je tragična smrt trojice talaca, koje su u petak greškom ubili pripadnici Izraelskih odbrambenih snaga (IDF), slomila srce nacije i poručio da će se kopnena operacija IDF nastaviti sve dok Hamas ne bude uništen.

– Borimo se za svoj opstanak i moramo nastaviti do pobede, uprkos međunarodnom pritisku i gubicima koje Izrael trpi – istakao je Netanijahu na konferenciji za novinare.

On je rekao da žali zbog „tragične smrti“ trojice talaca – Jotama Haima (28), Samera Talalke (22) i Alona Šamriza (26), koje su greškom ubili vojnici IDF-a, prenosi Tajms of Izrael.

– Dodirnuli su spas, a onda se dogodila katastrofa. Pitao sam se, a nesumnjivo su se i svi Izraelci pitali: ‘Šta bi bilo da…’ i ‘Da je samo nešto bilo drugačije’…. Bili smo tako blizu da ih zagrlimo. Ali, ne možemo da vratimo sat unazad – rekao je Netanijahu.

– Naučićemo lekcije – poručio je on, napominjući da će Izrael nastaviti vojne i diplomatske napore da vrati sve taoce koje Hamas drži u Pojasu Gaze.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “NETANJAHU POKAZAO PRAVO LICE: Njegova poslednja izjava šokirala svet”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter