Izvor: AGENCIJE
01.03.2024 u 21:05
0

NIŠTA OD MAKRONOVOG PLANA: Ministar spoljnih poslova Sežurne- „Francuzi neće ginuti za Ukrajinu“

Francuska neće slati svoje trupe u Ukrajinu radi vojnih operacija, izjavio je francuski ministar spoljnih poslova Stefan Sežurne

„Francuzi neće ginuti za Ukrajinu. Nećemo slati trupe u borbu jer je postavljen okvir, a to je da se spreči pobeda Rusije bez ulaska u rat sa Moskvom i ništa nije isključeno u ovom okviru“, rekao je Sežurne francuskom „Inter radiju“.

PUTIN NAJAVIO TOTALNI PREOKRET: Od ovog datuma SVE SE MENJA

Francuski predsjednik Emanuel Makron je posle konferencije o Ukrajini u organizaciji Pariza u ponedeljak, 26. februara, izjavio da su zapadni lideri razgovarali o mogućnosti slanja trupa u Ukrajinu i da nije postignut konsenzus, ali da se ništa ne može isključiti.

Kremlj je na ovo reagovao veoma oštro.

Predsednik ruske Dume Vjačeslav Volodin upozorio je predsednika Francuske Emanuela Makrona da ne šalje vojnike na teritoriju Ukrajine, jer bi mogao da doživi sudbinu Napoleonove vojske, piše Politiko.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter