Izvor: BSC HAPPY
30.11.2023 u 19:28
0

NOVA ZABRANA APELACIONOG SUDA U NJUJORKU: Evo šta stupa na snagu – Tramp u problemu?

Apelacioni sud u Njujorku vratio je na snagu naredbu kojem se Donaldu Trampu zabranjuje da komentariše sudsko osoblje u postupku koji se protiv njega vodi zbog finansijskih malverzacija.

Sudija Artur Engoron, koji je postupajući u ovom postupku, izdao je naredbu 3. oktobra, nakon što je Tramp na društvenim mrežama objavio ponižavajuć komentar na račun jedne sudske službenice.

Tramp, bivši predsednik SAD koji želi ponovo da bude republikanski kandidat za tu funkciju, žalio se na odluku sudije Engorona, i ona je privremeno bila suspendovana dok Apelacioni sud ne odluči po žalbi.

Ona je danas odbijena, odlukom četvoročlanog veća Apelacionog suda, i naredba je posle 15 dana suspenzije vraćena na snagu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter