Izvor: BSC HAPPY
18.08.2023 u 07:51
0

NOVI NAPAD DRONOVIMA NA MOSKVU: Ruska PVO uništila letelicu koja je pala u blizni Ekspo centra – GUST DIM IZNAD RUSKE PRESTONICE! (VIDEO)

Ukrajinci nastavljaju sa napadima dronovima na objekte na teritoriji Rusije.

Ruska protivvazdušna odbrana uništila je dron koji je leteo za Moskvu, a delovi bespilotne letelice pali su u zoni Ekspo centra, rekao je gradonačelnik glavnog grada Rusije Sergej Sobjanin.

Dodao je da nije pričinjena značajna materijalna šteta.

Na svom Telegram kanalu on je naveo da, prema prvim podacima, nema povređenih.

NENADMAŠNA RUSKA ZVERKA PRAVO U METU: Najnovija „super raketa“ obara čak i avion koji se nalazi iza Su-57

Hitne službe su međutim saopštile da je dron oštetio 20 kvadratnih metara fasade jednospratnog paviljona.

Neprovereni snimci na društvenim mrežama pokazuju kako se gusti sivi dim diže u noćno nebo iznad Moskve. Za sada nema komentara iz Ukrajine.

Napad se dogodio oko 04:00 po lokalnom vremenu, objavilo je rusko Ministarstvo obrane.

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je da je dron koji su lansirale ukrajinske snage usled dejstva PVO promenio putanju i pao u Krasnopresnenski nasip, deo Moskve u kojem se nalaze zgrade ruske vlade.

– Bespilotna letelica je, pošto je pogođena oružjem protivvazdušne odbrane, promenila putanju leta i pala na nestambenu zgradu u oblasti Krasnopresnenski nasipa u Moskvi. Nije bilo žrtava i požara – saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Ovo nije prva bespilotna letelica koja se kretala ka Moskvi, a u prethodnim incidentima takođe nije bilo povređenih.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter