Izvor: Kurir.rs/Hina, net.hr
11.10.2023 u 09:26
0

NOVI ZEMLJOTRES U AVGANISTANU: Zabeležen potres magnitude 6,3

Novi potres magnitude 6,3 pogodio je zapadni Avganistan prema Američkoj seizmološkoj službi (USGS), nakon onog koji se desio u subotu kada je nastradalo više od 2.000 ljudi.

BELA KUĆA PODNELA FRAPANTAN IZVEŠTAJ: „Tramp je kriv za haotično povlačenje američkih trupa iz Avganistana!“

Potres se dogodio na maloj dubini tokom noći utorak na sredu, a epicentar mu je bio 29 kilometara severno od grada Herata, saopštio je USGS.

Posledice ovog novog potresa još nisu objavljene jer su hiljade ljudi ostale bez domova nakon što su im u subotu uništeni prvim potresom magnitude 6,3, nakon kojeg je usledilo osam naknadnih potresa.

Prema vlastima, u novom potresu nije zabeležen nijedan novi smrtni slučaj.

Lokalni i nacionalni zvaničnici dali su različite brojke o broju poginulih i povređenih u subotnjem zemljotresu, ali ministarstvo za upravljanje katastrofama saopštilo je da su 2.053 osobe poginule.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter