Izvor: Alo.rs
14.02.2024 u 17:21
0

OGLASIO SE DUGIN: „Intervju Karlsona sa Putinom pokazuje da čovečanstvo stoji na pragu apokalipse“

Intervju Takera Karlsona sa predsednikom Vladimirom Putinom ima fundamentalnu važnost i za Zapad i za Rusiju, ne samo zbog sadržaja razgovora, već zato što je pokazao da je veliki deo čovečanstva svestan da stoji na ivici uništenja, piše ruski geopolitičar Aleksandar Dugin.

U Rusiji je Taker Karlson postao centralna tačka za ključnu podelu unutar ruskog društva: na ideološke patriote i na one prozapadnjake koji su ostali lojalni Putinu i Specijalnoj vojnoj operaciji.

Za patriotsko krilo, Taker Karlson je jednostavno „jedan od naših“. On je tradicionalista, desničarski konzervativac i uporni i dosledni protivnik liberalizma.

Putin ne komunicira često sa istaknutim predstavnicima konzervativnog tabora. Pažnja koju je Kremlj poklonio Karlsonu zagrejala je srca patriota, jer je pokazala da Rusija nastavlja da korača konzervativno-tradicionalističkom putem. Sada je to postalo ne samo moguće, već i neophodno: ruska vlast je definisala svoju ideologiju. Rusija je krenula konzervativnim putem i neće skrenuti sa njega. Ipak, patriote se plaše da će Rusija napustiti ovaj smer. Ali, neće.

Russian President Vladimir Putin delivers his speech at the opening ceremony opening of the memorial complex „To the peaceful citizens of the Soviet Union who died during the Great Patriotic War“, WWII, near Zaitsevo village in the Leningrad Region, Russia, Saturday, Jan. 27, 2024. The ceremony marked the 80th anniversary of the battle that lifted the Siege of Leningrad. The Nazi siege of Leningrad, now named St. Petersburg, was fully lifted by the Red Army on Jan. 27, 1944. More than 1 million people died mainly from starvation during the nearly 900-day siege. (Anton Vaganov/Pool Photo via AP)

Sa druge strane, prozapadnjaci su uzdahnuli: „Vidite, nije sve tako loše na Zapadu, tamo ima i dobrih ljudi, a to smo vam govorili.“ Budimo prijatelji sa barem takvim Zapadom, predlažu oni, čak i ako ostatak globalističkog Zapada ne želi da bude prijatelj Rusije, već nas bombarduje sankcijama, projektilima i kasetnim bombama, ubijajući naše žene i decu. Ako se Rusija nalazi u ratu sa liberalnim Zapadom, onda neka bude prijatelj sa konzervativnim Zapadom.

Tako su ruski patrioti i ruski zapadnjaci, koji postaju sve više ruski a sve manje zapadni, došli do konsenzusa o Takeru Karlsonu.

Karlson je izabrao čovečanstvo

Taker Karlson je na Zapadu već postao simbolična figura. On je postao glavni simbol Amerike koja mrzi Bajdena, liberale, globaliste i koja želi da glasa za Trampa. Tramp, Karlson i Mask, uz guvernera Teksasa Grega Abota, predstavljaju prava lica predstojeće američke revolucije, ali to će ovog puta biti konzervativna revolucija. Rusija se sada vezuje za ovaj sve snažniji konzervativni pol.

Ovde se uopšte ne radi o tome da Putin podržava Trampa. Karlsonova poseta se odnosi na nešto drugo. Bajden i globalisti su rukama kijevskih terorista napali veliku nuklearnu silu, Rusiju, a čovečanstvo se trenutno nalazi na ivici uništenja. Ništa više i ništa manje od toga.

Globalistički mediji nastavljaju sa svojom glupom i jeftinom propagandom, u kojoj „Spajdermen“ Zelenski, sa svojim čudesnim supermoćima, pobeđuje Kremlj, kojim navodno vlada „Doktor Zlo“ – Putin. U stvarnosti, sve ide ka nuklearnom uništenju čovečanstva.

Taker Karlson je postavio pitanje da li Zapad uopšte razume šta radi – da vodi čovečanstvo u apokalipsu. Zaslugom Bajdenovih globalista, sada se nalazimo veoma blizu toga.

Ovde se ne radi se o samom sadržaju razgovora, već o činjenici da u ovom kritičnom trenutku Taker Karlson dolazi u Rusiju kako bi se susreo sa Putinom. Putovanje Takera Karlsona u Moskvu verovatno je poslednja šansa da se zaustavi uništenje čovečanstva. Ogromna pažnja, koju je privukao Takerov intervju, kao i pomamni, neljudski bes Bajdena, globalista i „građana sveta“, opijenih propadanjem, svedoče da je čovečanstvo svesno ozbiljnosti situacije.

„OVO BI MOGLO DA SE ZAVRŠI KLANJEM“: Izrael planira ofanzivu na poslednje utočište Palestinaca

Svet se može spasiti samo ukoliko se zaustave globalisti. Zato Amerika mora da izabere Trampa, Takera Karlsona, Ilona Maska i Abota. Onda ćemo dobiti priliku da zastanemo na ivici ponora. U poređenju sa tim, sve ostalo je sporedno.

Liberalizam je doveo čovečanstvo u ćorsokak i sada stojimo pred izborom: ili liberali ili čovečanstvo. Taker Karlson je izabrao čovečanstvo. Svet je shvatio zašto je Karlson došao u Moskvu, zaključuje Dugin, i zato je njegova poseta toliko važna.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter