Izvor: Alo.rs
31.07.2023 u 12:27
0

OGLASIO SE MEDVEDEV VAŽNOM PORUKOM: „To je korisno za Rusiju, može da završi ono što je započela“

Odbijanje Ukrajine da pregovara omogućiće Rusiji da završi ono što je započela, izjavio je danas zamenik predsednika Saveta za bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

On je na Telegramu napisao da je za Moskvu korisno što su ukrajinske vlasti iznele neodrživu „formulu mira“, odbijajući druge formate dijaloga.

MEDVEDEV PODSETIO ŠTA BI SE DESILO U SLUČAJU ZAUZIMANJA RUSKE TERITORIJE: Neprijatelj da se moli za ruske vojnike, jer oni sprečavaju globalni nuklearni sukob

Medvedev je podsetio da je početkom oktobra predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski odobrio odluku Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu o nemogućnosti pregovora sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, prenose mediji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter