Izvor: Tanjug
02.04.2023 u 19:41
0

OGLASIO SE RUSKI MUP POVODOM POGIBIJE RATNOG IZVEŠTAČA: Bomba bila puna eksera

Rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo je da je danas poginuo ratni izveštač Vladlen Tatarski u eksploziji u kafiću u Sankt Peterburgu.

– U 18.13, policija je primila informaciju o eksploziji, a jedna osoba je poginula, u pitanju je ratni izveštač Tatarski, dok je 16 ljudi ranjeno – rečeno je TASS-u iz pres službe ministarstva.

Eksplozivna naprava koja je eksplodirala u kafiću u Sankt Peterburgu je bila puna eksera, šrafova, i ciljala je upravo Tatarskog, dodao je portparol ministarstva.

DETALJI EKSPLOZIJE U SANKT PETERBURGU: Poznato gde je bio eksploziv kojim je ubijen poznati ruski bloger (VIDEO)

– Ručno pravljena eksplozivna naprava bila je puna eksera i sitnih, oštrih komada, a meta je bio Tatarski – dodao je portparol.

Snaga eksplozivne naprave bila je veća od one koju bi proizvelo 200 grama TNT. Lokalno tužilaštvo okruga Sankt Peterburg pokrenulo je istragu.

EKSPLOZIJA U SANKT PETERBURGU: Poginuo ratni izveštač! (VIDEO)

Pravo ime Tatarskog je Maksim Fomin, koji je postao poznat ruskoj javnosti na početku rata u Ukrajini.

Svakodnevno je postavljao analize, kako Rusi nazivaju, specijalne vojne operacije i davao je savete mobilisanima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter