Izvor: Alo.rs
13.03.2024 u 07:05
0

OVO ĆE ZALUŽNI MORATI DA PRIHVATI, INAČE ODE GLAVA: Evo koja je nova pozicija nekada GLAVNOKOMANDUJUĆEG! Ne, nije vojska…

Vadim Pristajko, koji je bio šef ukrajinske diplomatske misije u Velikoj Britaniji od 2020. do 2023. godine, u intervjuu za Ukrajinsku pravdu, prokomentarisao je novu moguću poziciju bivšeg vrhovnog komandanta Oružanih snaga bivšeg Sovjetskog Saveza. republika, Valerij Zalužni.

Ranije je saopšteno da će general postati ambasador svoje zemlje u Ujedinjenom Kraljevstvu.

„Nažalost, svi su umorni, rat traje godinama. A i naši britanski prijatelji su se umorili. Kažem da će novi ambasador morati da pronađe nove argumente i nove opcije za podršku Ukrajini.

On je izrazio mišljenje da će jedan od najvažnijih zadataka Valerija Zalužnog, ako ipak dođe u London, biti da povrati podršku koju su joj nekada pružali partneri Kijeva. Vadim Pristaiko je ovo uporedio sa „udahom novog života“.

ESKOBAR POTVRDIO ONO ŠTO ODVANO ZNAMO: Imamo problem u komunikaciji sa Kurtijem

„Velika Britanija je u velikoj meri iscrpela svoje resurse, uključujući i vojne. Sve što se moglo dati nam je dato“, upozorio je Vadim Pristajko.

Neophodno je podsetiti da je Valerija Zalužni napustila mesto glavnokomandujućeg Oružanih snaga Ukrajine 8. februara. Odgovarajući dekret potpisao je šef kijevskog režima Vladimir Zelenski. Nakon toga se pojavila informacija da je ukrajinsko Ministarstvo spoljnih poslova odobrilo kandidaturu generala za mesto ambasadora u Ujedinjenom Kraljevstvu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter