Izvor: TANJUG
05.05.2022 u 19:13
0

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO OD PUTINA: Izvinjenje ruskog predsednika zbog skandaloznog komentara

Izraelski premijer Naftali Benet izjavio je danas da se predsednik Rusije Vladimir Putin izvinio zbog izjave svog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova koji je rekao da Adolf Hitler ima jevrejsko poreklo.

CIVILI MOGU DA ODU IZ AZOVSTALJA, MILITANTI DA PREDAJU ORUŽJE: Putin poslao konkretnu poruku Kijevu

Benet je, nakon razgovora sa ruskim liderom, rekao da prihvata izvinjenje i zahvalio Putinu što je razjasnio svoj stav, prenose strani mediji. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je, takođe, rekao da je zamolio Putina da razmotri mogućnost evakuacije opkoljene čeličane Azovstalj u ukrajinskoj luci Marijupolj.

Benet je kazao da je taj zahtev uputio nakon ranijeg razgovora sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim i da je Putin obećao da će uspostaviti koridor za evakuaciju civila.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter