Izvor: Tanjug
23.04.2022 u 11:05
0

OZBILJNE OPTUŽBE IZ MOSKVE Kremlj poručuje da su jedinice britanskog S.A.S-a izvele desant iznad Lavovske oblasti!

 Najmanje dve grupe od oko 20 stručnjaka za diverzije i gerilski rat, iz sastava Specijalne vazdušne službe (SAS) britanske vojske, desantirani su iznad Lavovske oblasti na zapadu Ukrajine, izjavio je za RIA Novosti neimenovani ruski zvaničnik pozivajući se na vojni izvor.

Taj zvaničnik je naveo da je reč o stručnjacima u oblasti diverzantskih i gerilskih aktivnosti, kao i u oblasti regrutovanja i obuke agenata za rad na neprijateljskoj teritoriji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

OBJASNIO RAZLIKU Direktor Roskosmosa poredio oružja od kog strepi NATO: Samo Satana 2.0 može biti strašniji od Satane! (VIDEO)

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter