Izvor: BSC HAPPY/ALO.RS
22.01.2024 u 16:56
0

TERORISTIČKI NAPAD U JERUSALIMU? Uhapšene pristalice ISIS-a, planirali da detoniraju bombu!

Dve pristalice Islamske države uhapšene su u istočnom Jerusalimu jer su nameravali da izvedu teroristički napad, naveli su u današnjem zajedničkom saopštenju izraelska bezbednosna služba Šin Bet, pogranična policija i jerusalimska policija.

Kako piše Džeruzalem post, teroristi su navodno obećali vernost ISIS-u, spremili hemijski materijal za eksploziv, i nameravali time da gađaju civile i bezbednosne snage u oblasti Jerusalima.

OGLASILA SE SUPRUGA NETANIJAHUA: Traži da se HITNO otpusti portparol vlade

Dodaje se da su planirali da detoniraju automobil-bombu punu gasa u blizini Kneseta u Jerusalimu. Optužnica ih tereti za zaveru da počine teroristički akt oružjem za terorističke namere, ali i da su se obučavali za terorizam, kao i članstvo u terorističkoj organizaciji.

Kao dodatak, jedan od optuženih je okačio Hamasovu zastavu u naselju gde je živeo. Policija i Šin Bet su otkrili njihove planove, što je dovelo do hapšenja pre nego što su izveli napad.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter