Izvor: happy
26.01.2024 u 12:16
0

PLEJBOJ ZEČICA PRONAĐENA MRTVA: Ostavljena poruka – „Počivaj u raju, mislio sam da si ZVEZDA“

Za sada se ne sumnja da je u pitanju krivično delo

Model Masuimi Maks, poznata po slikama za „Plejboj“ i „Maksim“ pronađena je mrtva u Las Vegasu.

Plejbojevu zečicu Masumi Maks lekari Hitne pomoći su pronašli mrtvu u njenoj kući, nakon hitnog poziva policiji u Las Vegasu koji je upućen danas u ranim jutarnjim satima.

Za sada se ne sumnja da je u pitanju krivično delo, prenosi TMZ.

Istraga o smrti mlade žene je u toku, i za sada nisu objavljeni nikakvi drugi detalji. Poruke koje izražavaju nevericu i poslednji pozdravi već stižu, jer su njeni prijatelji i porodica ostavljeni da žale za gubitkom.

„Tako sam zahvalna što smo se ponovo povezali, hvala što ste mi bili mentor kada sam prvi put počela da radim u ovoj industriji, i što ste mi pružili priliku… ne mogu da verujem da je ovo stvarno“, napisala je njena prijateljica na instagramu.

„Počivaj u raju lepoto, uvek sam mislio da si prava rok zvezda. Tako sam tužan zbog vesti o tvom odlasku. Nedostajaćeš.“ zvučao je još jedan komentar.

Masuimi je počela karijeru 2000. i brzo se našla na duplericama Plejboja, Maksima i drugih magazina posvećenih fetišima, a zatim je uplovila u svet glume. Pojavljivala se u akcionom filmu „XXX: State of the Union“ rame uz rame sa Semjuelom L. Džeksonom. Starleta je imala zakazano pojavljivanje na „Vegas Chaos“ događaju, 27. januara u Las Vegasu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter