Izvor: Tanjug
11.10.2020 u 08:02
0

PLJUŠTE OPTUŽBE ZA KRŠENJE PRIMIRJA U NAGORNO-KARABAHU

Jermenija i Azerbejdžan sinoć su razmenile optužbe za kršenje dogovorenog prekida vatre iz humanitarnih razloga u Nagorno Karabahu.

Jerevan tvrdi da je Baku izveo raketni napad na nekoliko naseljenih oblasti u Nagorno Karabahu, a ima izveštaja i o granatiranju Stepankerta.

„Trenutno neprijatelj izvodi raketne napade na gradove Martuni, Šuši i druga naselja“, naveo je predstavnik jermenskog ministarstva odbrane Arsrun Hovhanisijan u postu na Fejsbuku.

Sinoć je, kako je preneo TAS S, granatirana i prestonica Nagorno Karabaha Stepankert.

I OVO ĆE VAS ZANIMATI

Meteorolozi najavili PRVI JESENJI SNEG: Nakon SUNČANOG vikenda, iduće nedelje očekuje nas TEMEPERATURNI ŠOK!

Preminuo ČUVENI KNJIŽEVNIK Miloje Popović Kavaja

Ministar spoljnih poslova Azerbejdžana OTKRIO do KADA će TRAJATI PRIMIRJE!

Sa druge strane, ministarstvo odbrane Azerbejdžana objavilo je da su jermenske snage gađale grad Terter u Nagorno Karabahu i tako prekršile prekid vatre dogovoren iz humanitarnih razloga.

Azerbejdžan i Jermenija su uz posredovanje Rusije posle 10 sati razgovora dogovorili prekid vatre, koji je stupio na snagu u podne u subotu. Primirje je dogovoreno iz humanitarnih razloga, radi razmene zarobljenika, tela nastradalih u borbama, a dogovoreno je i pokretanje suštinskih mirovnih razgovora pod okriljem Minske grupe OEBS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter