Izvor: Kurir.rs
04.05.2023 u 20:49
0

NEVIĐEN PEH PRED VOJNU PARADU U MOSKVI: Pogledajte šta su Rusi uradili sa projektilom koji može da nosi i NUKLEARNU GLAVU (VIDEO)

Rusija "Iskander" redovno koristi za napade na Ukrajinu, a sistem može da nosi i nuklearnu bojevu glavu.

Šokantan snimak koji kruži društvenim mrežama navodno pokazuje veliki nemar ruske vojske kod Sankt Peterburga.

ŠOJGU SVE OBELODANIO: „Belorusiji predat kompleks Iskander, odgovor na povećanje borbene gotovosti NATO!“

Na snimku se vidi vojni kamion koji je navodno prevozio moćni raketni sistem kratkog dometa „Iskander“ kako je izleteo sa auto-puta i udario u ogradu koja razdvaja dve trake.

Korisnik Tvitera, koji je objavio snimak, navodi da je kamion bio deo konvoja koji je trebalo da prebaci oružje u Moskvu kako bi bilo prikazano na vojnoj paradi povodom Dana pobede.

Rusija „Iskander“ redovno koristi za napade na Ukrajinu, a sistem može da nosi i nuklearnu bojevu glavu.

Pijani ruski vojnik, podsetimo, prošlog meseca je strovalio mobilni raketni sistem S-400 vredan 160 miliona dolara u jarak pored puta u regiji Tula.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter