Izvor: BSC HAPPY
30.01.2023 u 09:45
0

POTVRĐENO: Od februara više od 5 miliona izbeglica stiglo je u Rusiju iz Ukrajine

Broj izbeglica koje su stigle u Rusiju sa ukrajinske teritorije od februara prošle godine premašio je 5,2 miliona ljudi, saopštile su agencije za provođenje zakona.

U Rusiju sa ukrajinske teritorije u proseku stiže preko 4.000 ljudi.

Broj izbeglica koje su stigle u Rusiju sa ukrajinske teritorije od februara prošle godine premašio je 5,2 miliona ljudi, saopštile su agencije za provođenje zakona.

Prema podacima od ponedeljka ujutru, stiglo je preko 5,2 miliona ljudi, uključujući 733.000 dece, saopštile su agencije za provođenje zakona.

FANTASTIČAN DUO: Erdogan iskazao veliko POŠTOVANJE Putinu , evo šta kaže o ruskom predsedniku

U Rusiju sa ukrajinske teritorije u proseku stiže preko 4.000 ljudi. Rusija je postavila 897 centara za privremeni smeštaj za izbeglice i koristilo ih je samo oko 40.000 raseljenih.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ostale izbeglice su same i kod rođaka našle smeštaj, saopštile su agencije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter