Izvor: Tanjug
21.02.2023 u 14:28
0

„POZVAĆU NA ODGOVORNOST KRIVCE ZA VIŠE OD 40.000 POGINULIH U ZEMLJOTRESU“ Erdogan zahteva procesuiranje

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da će pozvati na odgovornost krivce za više od 40.000 poginulih u razornim zemljotresima koji su pogodili jug Turske.

-Naša je dužnost da prestupnike pozovemo na odgovornost pred zakonom -rekao je Erdogan tokom posete južnoj provinciji Osmanije, preneo je Rojters.

MISTERIOZNA METALNA KUGLA PREČNIKA 1,5 METARA ISPLIVALA NA OBALU JAPANA: Policija izdala uzbunu, plaža zatvorena! VIDEO

U razornim zemljotresima 6. februara u Turskoj i Siriji poginulo je više od 47.000 ljudi, a izdato je više od 100 naloga za hapšenje u vezi sa izgradnjom zgrada koje su se srušile u potresu zbog, kako se pretpostavlja, nepoštovanja sigurnosnih standarda.

Potpredsednik Turske Fuat Oktaj rekao da je 131 osoba do sada identifikovana u lancu odgovornosti za nesavesnu gradnju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter