Izvor: Tanjug
14.08.2023 u 08:37
0

PREPUCAVANJE SE NASTAVLJA: Mark Zakerberg isporzivao Ilona Maska, da je nozbiljan

Vlasnik kompanije Meta Mark Zakerberg ocenio je da je vlasnik kompanije Iks Ilonom Maskom neozbiljan u vezi sa njihovom potencijalnom borbom u kavezu i poručio da je -vreme da se produži dalje’- od te priče.

CIRKON – NEKOLIKO PUTA BRŽI OD ZVUKA: Rusija oprema nove nuklearne podmornice hipersoničnim raketama

-Možemo se složiti da je Ilon neozbiljan i da je vreme da produžimo dalje od ove priče. Ponudio sam konkretan meč. Šef Ulitmejt fajt federacije (UFC) Den Vajt ponudio je da to bude legalna borba u dobrotvorne svrhe. Ilon neće da ponudi datum, zatim je rekao da mu je potreban operacija, a sada traži da odradi trening u mom dvorištu umesto borbe-, rekao je Zakerberg.

Podsećamo da je Mask u junu tvitovao da je “spreman za borbu u kavezu“, a da je Zakerberg na to odgovorio sa porukom “pošalji mi lokaciju“. -Ako se Ilon uozbilji u vezi sa datumom i zvaničnom borbom, zna kako da me nađe. U suprotnom, treba da produžimo dalje. Fokusiraću se na borbu s ljudima koji to ozbiljno shvataju-, rekao je Zakerberg.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter