Izvor: Sputnik Srbija
02.09.2022 u 15:57
0

PRESTAVNIK „ROSENERGOATOMA“: Članovima misije Međunarodne agencije za atomsku energiju, koji su ostali u Zaporoškoj nuklearki, osigurana bezbednost!

Predstavnik „Rosenergoatoma“ rekao je novinarima da je članovima misije Međunarodne agencije za atomsku energiju, koji su ostali u Zaporoškoj nuklearki, osigurana bezbednost.

„Postoje standardi bezbednosti i ti standardi su ispoštovani. Ti ljudi danas funkcionišu u skladu sa standardima bezbednosti koje im je garantovala ruska strana“, rekao je on.

DIREKTOR IAEA GROSI: Zaporoška nuklearka nekoliko puta bila ugrožena, ali za sada ne može da se izvede zaključak da li je to bilo slučajno ili namerno!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Upitan da li oni imaju i naoružano obezbeđenje, predstavnik „Rosenergoatoma“ je odgovorio:

„Sve što je neophodno.“

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter