Izvor: Kurir.rs
23.03.2024 u 16:14
1

PRIČA O DEČAKU IZ MOSKVE NIKOGA NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM: Mališan bežao iz dvorane smrti pa NALETEO NA TERORISTE

Dete koje je prestravljeno sinoć nakon napada istrčalo iz dvorane "Krokus", naletelo je pravo na beli reno u kom su se nalazili teroristi, pišu ruski mediji.

Dečak se trenutno nalazi na intezivnoj nezi i lekari prate njegovo stanje. Oglasila se i njegova majka.

„On je zbrinut na intenzivnoj nezi i u stabilnom je stanju. Udario ga je auto koji je sada u svim vestima, ovaj beli reno. Oni su namerno je naleteli na njega kada smo pobegli iz Krokus Sitija. Mislili smo da smo već pobegli, u tom trenutku ga je ovaj auto pregazio velikom brzinom“, rekla je ona.

Grupa terorista, podsetimo, otvorila je u petak oko 20 sati vatru u holu i koncertnoj sali Krokus na severozapadu Moskve nakon čega je podmetnula požar i pobegla.

Najmanje 143 osobe su ubijene, međutim, ruski istražni komitet očekuje da će biti mnogo više žrtava s obzirom na veliki broj teško povređenih.

Hospitalizovano je više od 100 osoba od kojih se polovina nalazi u teškom stanju.

Teroristi su uhapšeni oko 3 sata ujutru u Brjanskoj oblasti dok su pokušavali da stignu do Ukrajine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PRIČA O DEČAKU IZ MOSKVE NIKOGA NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM: Mališan bežao iz dvorane smrti pa NALETEO NA TERORISTE”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter