Izvor: Tanjug
21.10.2021 u 07:52
0

PRIZNAO KRIVICU ZA NAJVEĆI MASAKR U AMERIČKOJ SREDNJOJ ŠKOLI

Nikolas Kruz, optužen da je izvršio masovno ubistvo u srednjoj školi u Parklendu na Floridi 2018. godine, priznao je krivicu za najveći masakr koji se ikada dogodio u nekoj američkoj srednjoškolskoj ustanovi, kada je 17 osoba ubijeno, a isto toliko povređeno.

Na pretresu u sredu, 23-godišnji Kruz je priznao krivicu po 17 tačaka za ubistvo i 17 tačaka za pokušaj ubistva u srednjoj školi „Mardžori Stounmen Daglas“ u Parklendu, za napad koji je izvršio na Dan zaljubljenih, 14. februara 2018. godine, prenose strani mediji. 

PROČITAJTE JOŠ: DETALJI HORORA U FRANCUSKOJ: Ovo je osumnjičeni za stravično ubistvo-SPECIJALCI, HELIKOPTERI I VOJSKA JURE ZA NJIM! (FOTO)  

Kruz je bio devetnaetogodišnji učenik kad je izbačen iz te škole, sa istorijom problema sa mentalnim zdravljem i ponašanjem, u vreme kada je „hladno, sračunato i sa predumišljajem“ izvršio ubistvo učenika, navodi se u sudskim dokumentima Kancelarije državnog tužioca.

U pucnjavi je ubijeno 14 učenika i troje članova školskog osoblja, a 17 je povređeno.

On je godinu dana ranije izbačen iz škole zbog više puta ponovljenog nasilničkog ponašanja.

PROČITAJTE JOŠ: UŽAS U FRANCUSKOJ: Pronađeno odrano telo muškarca bez glave   

Pošto su tužioci najavili da će tražiti smrtnu kaznu, zbog promene izjašnjavanja o krivici i njegovog priznanja odgovornosti, mogla bi da se otvori faza izricanja kazne, a porota odlučiti da li Kruz treba da bude osuđen na doživotnu robiju ili smrtnu kaznu.

Na Floridi porota odlučuje da li će se izreći smrtna kazna. Ako tužioci ne budu spremni da odustanu od smrtne kazne zbog eventualnog dogovora sa Kruzom o priznanju krivice, porota će odlučiti o njegovoj sudbini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter