Izvor: BSC Happy
31.07.2023 u 14:00
0

PROFESOR LABAN ZA BSC HAPPY PORTAL: „Američki tenkovi su HRPA GVOŽĐA kada se susretnu sa RUSKIM, jasno je kakav je kraj priče“

Poslednji predsednik udruženog rada SFRJ prof. dr Miloš Laban govorio je za BSC Happy portal.

Danas imamo priliku da u Ukrajini vidimo najnovije američko i NATO naoružanje, međutim rusi su pokazali da je mit o raznim sistemima i dronovima zapravo samo mit. S druge strane upravo na našim prostorima imali smo odličan primer kad smo sa tadašnjim zastarelim oružjem ipak uspeli da oborimo najnovije američko oružje. Shodno tome, prof. dr Miloš Laban upitan je da prekomentariše kako je Srbija uspela da obori tadašnji najnoviji američki ponos i koje su to tajne koje mi možda danas ne znamo.

Profesor Miloš Laban za „AKTUELNOSTI“: „Ova priča zapravo je počela 2014. godine, ali Rusija će im sve vratiti kao bumerang“

– Znate kako, došlo je vreme da ponešto i može da se kaže što nije smelo dugo da se govori. Pre svega, taj nevidljivi je detektovan zahvaljujući starim ruskim radarima, jer ta vrhunska tehnologija iz tog vremena nije mogla da računa da će se naći zemlja, narod i vojska koja će na osnovu toga da detektuje taj nevidljivi i da ga na kraju i obori. Ono što bih rekao vezano za vaše pitanje, jeste to da sve više postaje jasnije, da je američko najjače oružje zapravo samo Holivud i njihovi filmovi u koje treba da nas uvere i u koje treba da verujemo. Tako je i sa tim sofisticiranim naoružanjem koje se na terenu u Ukrajini pokazuje koliko zapravo „vredi“, ti mnogo hvaljeni tenkovi su zapravo hrpa gvožđa kada se susretnu sa jednim ruskim tenkom, njih osam uništi taj tenk za nekoliko minuta. To pokazuje šta je kraj cele priče, ne smete da verujete u nadmoć koja je zasnovana na filmovima, zasnovana na jednoj mašineriji koja nema osnov. Treba da pogledate istorijske činjenice, da je ta mala Jugoslavija uspela da sa tom svojom vojskom i sa tom svojom tehnikom i velikim srcem naših vojnika i svih nas, jer svi smo učestvovali u toj odbrani, neko u uniformi na ratištu, neko je učestvovao kao stručnjak u laboratorijama, neko kao organizator naše odbrane, rekao je gospodin Laban i poručio da ne treba biti u strahu od nekih tehnologija koje se u praksi nisu pokazale, zatim je objasnio zašto smo toliko bili i još uvek smo na „udaru“.

– Sto milijardi dolara je palo u vodu, toliko je uloženo u istraživanje tih F117 koje niko kao staro gvožđe više nije hteo da kupuje, jasno je objasnio Laban.

Profesor Laban je rekao da je došlo vreme da više niko ne gleda Ameriku kao nekog idola, i da će sada svi da se ugledaju na Rusku federaciju, kako je kazao, čak će i Amerika morati da se ugleda na Rusiju ukoliko želi da opstane.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter