Izvor: Tanjug
12.09.2022 u 10:53
0

PRORUSKE VLASTI U HARKOVSKOM REGIONU SMATRAJU: „Ukrajinske trupe osam puta brojnije u kontraofanzivi…“

Predstavnik proruskih vlasti u Harkovskom regionu izjavio je danas da su ukrajinske snage osam puta brojnije od ruskih i proruskih snaga tokom kontraofanzive u toj oblasti, koju su Ukrajinci pokrenuli prošle sedmice.

Ukrajinske snage napreduju u regionu Harkova i nalaze se na 50 kilometara od granice s Rusijom!

Govoreći na ruskom TV kanalu Rusija-24, Vitalij Gančev rekao je da su ukrajinske snage povratile naselja koja su bila pod ruskom kontrolom na severu Harkovske oblasti i da je oko 5.000 civila evakuisano u Rusiju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U međuvremenu je Kiril Stremousov, jedan od proruskih zvaničnika Hersona, na jugu Ukrajine, grada koji je takođe pod ruskom kontrolom, objavio jutros na Telegramu da su „zbunjeni stanjem na severu“ gde su prijavljeni ruski gubici, kao i da Herson neće pasti.

„Što se tiče situacije u regionu Harkov, mnogi od nas su zbunjeni trenutnom situacijom. Vreme će sve staviti na svoje mesto i sigurno ćemo dobiti odgovore na svoja pitanja. U gradu Hersonu sve je mirno i nema panike“, napisao je Stremousov.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter