Izvor: BSC HAPPY
29.01.2023 u 10:37
0

„PROTIV RUSIJE SE VODI EKONOMSKI RAT“: Peskov naglasio da Putin ima sve potrebne informacije o ekonomiji

Prema rečima portparola ruskog predsednika, Vladimir Putin redovno dobija izveštaje svojih najviših zvaničnika o ekonomiji.

Ograničeni pristup ruskoj ekonomskoj statistici povezan je sa hibridnim ratom koji se vodi protiv Moskve, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

On je naglasio da je neminovno da se protiv Rusije vodi hibridni i ekonomski rat.

JAPAN UVEO NOVE SANKCIJE RUSIJI: Peskov naglasio da takve odluke neće naškoditi Moskvi

– Protiv Rusije se vodi hibridni rat, uključujući i ekonomski rat. Tako da je u tim uslovima potpuno prirodno da ove podatke klasifikujemo“, rekao je on i dodao da „svi koji treba da znaju, svi koji su deo ekonomskog proces kreiranja politike, ima pristup čitavom nizu podataka, statistika i tako dalje, kazao je Peskov.

Ruski predsednik Vladimir Putin redovno prima izveštaje svojih najviših zvaničnika o ekonomiji, primetio je Peskov.

– Sve tvrdnje da predsednik Putin dobija iskrivljene informacije su netačne. On ima sve informacije, on ima sednice ekonomske vlade svake nedelje, naglasio je portparol.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ruski predsednik je prošlog jula usvojio zakon koji predviđa posebnosti regulisanja korporativnih odnosa, kao i niz mera za regulisanje finansijskog tržišta, mogućnosti reorganizacije banaka i klasifikaciju podataka o zlatnim i deviznim rezervama zemlje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter