Izvor: BSC happy portal/Sputnjik
04.07.2023 u 11:13
0

PUTIN IH JE DAVNO PROZREO: Protiv Rusije se vodi HIBRIDNI RAT – njegove reći paralisale SVET

Kakav je vaš stav?

Šangajska organizacija za saradnju (ŠOS) posvećena je stvaranju pravednog i multipolarnog svetskog poretka uz koordinirajuću ulogu Ujedinjenih nacija, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin na onlajn samitu organizacije.

„TREBA NJIMA PETAR VELIKI“: PUTIN osudio ponovno SPALJIVANJE KURANA I NAPAO ŠVEĐANE – DA LI ĆE IH I PORAZITI KAO NEKAD VELIKI CAR?

„Naša organizacija čvrsto je privržena formiranju istinski pravednog i multipolarnog svetskog poretka – svetskog poretka zasnovanog na međunarodnom pravu, na opšte priznatim principima saradnje suverenih država uz uzajamno poštovanje sa centralnom koordinirajućom ulogom Ujedinjenih nacija“, rekao je Putin.

Putin je dodao da Rusija podržava nacrt zajedničke deklaracije, koja odražava konsolidovani pristup međunarodnim pitanjima.

„Rusija podržava nacrt Deklaracije iz Nju Delhija, koja postavlja ciljeve i zadatke za dalji razvoj naše saradnje u celom svetu, odražava konsolidovane pristupe aktuelnim međunarodnim pitanjima“, rekao je predsednik Rusije.

Prema njegovim rečima, Rusija se protivi i nastaviće da se suprotstavlja sankcijama i ograničenjima, a ruski narod je konsolidovaniji nego ikada ranije.

„Rusija se uvereno suprotstavlja i nastaviće da se protivi spoljnim pritiscima, sankcijama i provokacijama, a u sadašnjoj situaciji naša zemlja nastavlja da se stabilno razvija. Sada se protiv nas, u suštini, vodi hibridni rat, koriste se neviđene po razmerama nelegitimne antiruske sankcije. Želim da naglasim da se Rusija uvereno suprotstavlja i da će se suprotstavljati spoljnim pritiscima, sankcijama i provokacijama“, istakao je Putin.

Kako je naveo, narod Rusije je konsolidovaniji nego ikada ranije, a ruski politički krugovi i celo društvo jasno su pokazali jedinstvo i visoku odgovornost za sudbinu otadžbine, stupajući kao jedinstveni front protiv pokušaja oružane pobune.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter