Izvor: Kurir.rs
27.09.2023 u 10:13
1

PUCANO NA PATROLU SRBIJE I MAĐARSKE: Orban nikad oštriji (VIDEO)

Premijer Mađarske Viktor Orban istakao je da je nasilje kod migranata u porastu i da je zajednička granična patrola Srbije i Mađarske napadnuta iz automatskog oružja.

VIKTOR ORBAN : Srbi nisu problem, nego rešenje za Balkan

Orban je na društvenoj mreži „X“ naglasio da je vreme da se svi suoče sa istinom da je Briselski dogovor po tom pitanju propao.

– Nasilje migranata je u porastu. Pre tri noći, zajednička granična patrola Mađarske i Srbije je napadnuta, pucano je iz automatskog oružja. Ovim su migranti prešli Rubikon. Vreme je da se suočimo sa činjenicama: Briselski migracioni pakt je propao – napisao je Orban.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PUCANO NA PATROLU SRBIJE I MAĐARSKE: Orban nikad oštriji (VIDEO)”

  1. Pošaljite takozvane migrante u Brisel ,ovo nisu mučenici nego besnare.Vučić nam je uvalio 10,15000 plaćenih budućir vojnika Sorošovih pajaca, .Svakog dana po 100 iseliti, u matičnu zemlju i za 3 meseca nemamo problema na severu.Koji je mazohizam primati migrante koji se ponašaju ko okupaori. Ovo je smišljeno u zapadnoj kuhinji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter