Izvor: BSC HAPPY
30.11.2023 u 08:01
0

PUCNJAVA U JERUSALIMU! Ima mrtvih i ranjenih, neutralisana dva napadača!

Izraelske spasilačke službe objavile su da je u Jerusalimu došlo do pucnjave u kojoj je ubijena 24-godišnja ženska osoba.

Kako prenosi „Times of Israel“ dve osobe su ubijene, a sedam je prebačeno u lokalne bolnice, od čega je petoro u teškom stanju.

Hamas je otetog dečaka terao da gleda jezive snimke napada 7. oktobra: „Kad god bi neko dete zaplakalo, pretili su da će da ih ućutkaju“

Ministar spoljnih poslova Izraela je saopštio da su dvojica naoružanih napadača izašla iz automobila i počela da pucaju na ljude na autobuskom stajalištu.

Jedna osoba stradala je odmah, dok je druga podlegla povredama u bolnici. Oružane snage Izraela savladale su napadače, a njihov identitet još nije saopšten.

Uskoro opširnije…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter