Izvor: Jutarnji.hr
18.09.2020 u 18:18
0

PUKAO PEDOFILSKI LANAC – SVE SE SAZNALO! Umešani Klintonovi i britanski princ!

Seksualni predator Džefri Epstajn, američki bogataš, finansijer i seksualni predator, između ostalog optužen za podvođenje maloletnih devojaka, na svoje ‘ostrvo greha’ na Karibima redovno je dovodio i maloletne devojke radi seksualnih igrica.

OVO MORATE ZNATI

NOVI PRESEK: U Srbiji korona virusom zaražene još 62 osobe, 1 pacijent umro

DODIK PREKAO ISTINU SVIMA U OČI: Agresiju na BiH dogovorili Izetbegović i Tuđman, a ovo su posledice!

SRBI ZBUNJENI NAKON PRELASKA GRANICE Već su nam dali papir za nadzor iako je rečeno posle 18 sati, pominjali su i KAZNE“

NEMAM MENTORE NI U BEOGRADU, NI U RUSIJI, NI U MITROPOLIJI! Crna Gora ima svoje probleme koje mora da rešava!

SEĆATE LI SE DEČAKA KOME SU UKRALI KUPINE? Priča sada ima srećan kraj

Little St. James, ili Little St. Jeff kako mu je tepao Epstajn, koji se ubio u zatvorskoj ćeliji avgusta prošle godine, nalazi se na Devičanskim ostrvima. Proteže se na 28 hektara, a navodno su ga posećivali mnogi pripadnici svetske elite.

Ostrvu se može pristupiti samo helikopterom ili brodom i na njemu je svega nekoliko zdanja. Površinom je najveća sama vila tirkiznog krova, okružena manjim kućama, a najneobičnija je građevina podignuta na usamljenom delu ostrva. Neki sumnjaju da su se upravo tamo održavale orgije s maloletnicama.

Prema nekim informacijama, ostrvo se moglo iznajmiti za oko 5.500 evra za noć. U međuvremenu su objavljene dosad neviđene fotografije koje svedoče o mladim devojkama koje su posećivale ostrvo.

SAZNAJTE I OVO

TUŽILAŠTVO IMA DOKAZA NA PRETEK: Optuženi za otmicu i svirepo ubistvo mladog Brčaka ostaju u pritvoru

OSUĐEN PEDOFIL: Četiri godine robije zbog bludnih radnji nad devojčicom!

MILADINU KOVAČEVIĆU ODREĐEN PRITVOR! Ovo mu se stavlja na teret!

TRAGEDIJA NA JUGU SRBIJE! Vož pregazio čoveka na stanici Trupale!

Perverzni Epstein navodno je gledao eksplicitne pornografske sadržaje na TV-u dok je vozio kućni bicikl na svom privatnom ostrvu. Priče o Epsteinovom seksualnom zlostavljanju devojčica kružile su već godinama. Navodno je tražio seksualne odnose tri puta dnevno, a detalji luksuznog života na karipskom ostrvu izloženi su očima javnosti u seriji fotografija.

Na jednoj od fotografija s Epstajnom na džet-skiju vidi se Sara Kelen, jedna od navodnih pomagačica Epstajna koja mu je dovodila žrtve.

Za stolom u belom ogrtaču Epstajn sedi pokraj Nadije Marcinkove, slovačke manekenke, koja je takođe bila saučesnica. Na jednoj od fotografija je i Šante Dejvis, jedna od Epstajnovih žrtava, gde se vidi kako bivšem američkom predsedniku Bilu Klintonu masira vrat.

PROČITAJTE OBAVEZNO

SVI IMATE OVE APLIKACIJE U TELEFONU! Proglašene su za ŠPIJUNSKE i od nedelje ZABRANJENE

ŽREB ZA LIGU EVROPE: Zvezda ide u Sloveniju ili Jermeniju

LJUPKA STEVIĆ POLUPALA DVA SKUPA AUTOMOBILA: Vozi ovu BESNU mašinu!

MALE TAJNE ONLAJN MUVANJA Evo šta znače poruke muškaraca na mreži

Osim Sare Kelen i Nadije Marcinkove pomagale su mu i Adriana Ros i Lesli Grof. Sve četiri su dobile imunitet u okviru Epstajnova priznanja krivice na temelju kojeg je osuđen za seksualnu trgovinu maloletnica. Posao regrutovanja devojaka predvodila je Žislen Maksvel, pripadnica britanskog visokog društva koja je godinama živela s Epstajnom.

Ona je uhvaćena ovog leta. Jedna od Epstajnovih žrtava Virdžinia Gufre na sudu je izjavila da su Maksvel i Epstajn godinama zlostavljali devojke, a da ih je Žislen trenirala da postanu seksualne robinje. Prisiljavali su ih na seksualne odnose s bogatim i uticajnim muškarcima.

Virdžinia je potvrdila da je ona bila u sve uključena isto kao i on.

– Bili su kao prst i nokat. Zlostavljala me je svakodnevno, jednom sam pokraj bazena morala oralno da zadovoljim Žislen dok je Epstajn to sve posmatrao, rekla je na sudu.

Iako ove fotografije naizgled svedoče o opuštenom druženju na idiličnom ostrvu, skrivaju mračnu istinu o podvođenju devojaka i orgijanju u kojemu je navodno učestvovao svetski džet-set. Bila je javna tajna da se na ostrvu organizuju seksualne orgije, a jedan od navodnih gostiju bio je i princ Endrju, sin britanske kraljice Elizabete II.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter