Izvor: alo
03.03.2024 u 21:44
0

RASPAD SJEDINJENIH AMERIČKIH DRŽAVA NA VIDIKU: Tekasa želi SLOBODU, građani u sve većem broju za otcepljenje

U subotu, na Dan nezavisnosti Teksasa od Meksika, lokalni list "Dalas morning njuz" upozorio je građane na veliki broj kandidata za izborne funkcije koji se zalažu za otcepljenje države od Sjedinjenih Država.

U članku se izražava uznemirenost zbog približavanja „super utorka“ u Sjedinjenim Državama. Na današnji dan mnoge države određuju delegate za naredne predsedničke izbore. Autori članka upozorili su stanovnike Teksasa da mnogi kandidati podržavaju otcepljenje države od Sjedinjenih Država.

PORAZ JE SIGURAN, ZAPAD OSTAO BEZ KECA U RUKAVU: Strah je jači od njih, PROBIJENA „neosvojiva linija“ Kijeva

„Neki odvode čuvenu teksašku potragu za nezavisnošću predaleko. Kako se bliži Super utorak, republikanski glasači u Teksasu bi trebalo da budu oprezni. Broj kandidata […] koji potpisuju obećanje ‘Vratite Teksas’ je alarmantan“, navodi američki list.

Publikacija pojašnjava da ova obaveza uključuje obećanje kandidata da će interese Teksasa staviti iznad interesa Sjedinjenih Država i promovisati predlog zakona za referendum o odvajanju države od Sjedinjenih Država.

„Do sada je više od 150 ljudi potpisalo ovo obećanje, uključujući nekoliko kandidata GOP-a u severnom Teksasu“, navodi se u članku.

Autori su pozvali Teksašane da pažljivo pročitaju spisak kandidata pre izlaska na izbore, kako kasnije „ne bi bili iznenađeni“, prenosi RIA.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter