Izvor: Sputnik Srbija
16.08.2022 u 15:48
0

ROGOV: Stanovništvo koje živi u regionima pod kontrolom kijevskih vlasti trebalo bi da se preseli na oslobođene teritorije

Stanovništvo koje živi u regionima pod kontrolom kijevskih vlasti trebalo bi da se preseli na oslobođene teritorije, izjavio je član glavnog saveta administracije Zaporoške oblasti Vladimir Rogov.

„Dolazi zima, a, na primer, u gradu Zaporožju, koji je privremeno pod kontrolom režima Zelenskog, već je isključeno centralizovano snabdevanje toplom vodom, cene stalno rastu, tako da će grejna sezona tamo očigledno biti poremećena. Dakle, ako ljudi žele, mogu bezbedno da se evakuišu na oslobođenu teritoriju. Ovde će sigurno biti u toplom, bezbedni i sa toplom vodom“, rekao je Rogov.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

KINA: Pritisak i sankcije Rusiji zbog situacije u Ukrajini samo dolivaju ulje na vatru

Prema njegovim rečima, u Zaporoškoj oblasti je u toku izgradnja gasovoda koji će omogućiti snabdevanje regiona gasom iz Rusije.

Tokom specijalne operacije, ruska vojska je preuzela kontrolu nad Hersonskom oblašću i azovskim delom Zaporoške oblasti, zauzevši Herson, Melitopolj i Berdjansk i odsekavši Ukrajinu od Azovskog mora. U oba regiona formirane su proruske administracije, obnavljaju se trgovinske i saobraćajne veze sa Krimom. Nove vlasti planiraju da ove oblasti postanu deo Rusije. Osim toga, nakon osam godina deblokiran je Severnokrimski kanal, pa voda ponovo teče na poluostrvo Krim.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter