Izvor: Sputnjik
15.01.2023 u 13:29
0

RUSI PROVALILI UKRAJINSKI ŠTEK: U Zaporoškoj oblasti otkriveno skrovište sa oružjem i municijom

Pripadnici policije Rusije otkrili su u gradu Dnjeprorudno u Zaporoškoj oblasti skrovište sa oružjem i municijom ukrajinskih boraca, saopštili su za medije u Glavnoj upravi unutrašnjih poslova Zaporoške oblasti.

OGLASIO SE PUTIN: Poručio nešto sto se nikako neće svideti Ukrajini!

Kako se navodi u jednoj garaži pronađeno je skrovište sa oružjem, molotovljevim koktelima, vojnom uniformom NATO tipa i ukrajinskim simbolima.

Garaža pripada učesniku takozvane Antiterorističke operacije koju je Ukrajina sprovodila u Donbasu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je naveo sagovornik agencije, vlasnik garaže trenutno služi u Oružanim snagama Ukrajine u zaporoškom pravcu.

Prema operativnim podacima, Oružje i municija bili su namenjeni za veći broj diverzantskih i terorističkih napada u oblasti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter