Izvor: sputnik
04.07.2023 u 15:49
1

PUTIN ODLUČNO: Nema sumnje u pobedu Rusije

Zahvalio se stanovnicima Hersonkse oblasti

Predsednik Rusije, Vladimir Putin, izjavio je da ne sumnja u pobedu i zahvalio svim stanovnicima Hersonske oblasti na strpljenju i hrabrosti.

„Nema sumnje (u pobedu)… Želim da zahvalim svima koji žive u Hersonskoj oblasti, jer ljudi pokazuju neverovatno strpljenje i hrabrost… I naravno, najvažnije je za nas da se nastavi sa kretanjem napred zajedno sa Rusijom. To je principijelno, najvažnije pitanje“, rekao je Putin na sastanku sa diplomcima Ruske akademije nacionalne ekonomije i javne službe pri predsedniku Ruske Federacije.

Komentarišući sa studentima kampanju „otkazivanja ruske kulture“ i težnju da se ona u inostranstvu uništi, Putin je to nazvao pokušajem samoubistva.

„Što se tiče kampanje za ukidanje ruske kulture, mnogo smo pričali o tome – i smejali se, i govorili ozbiljno, jer ruska kultura je deo evropske kulture i svetske kulture. A kada neko pokušava da uništi rusku kulturu, to je pokušaj samoubistva, jer uništavaju sami sebe“, rekao je Putin.

PUTIN IH JE DAVNO PROZREO: Protiv Rusije se vodi HIBRIDNI RAT – njegove reći paralisale SVET

„Možete da ubijete čoveka, ali ne možete da ubijete kulturu čiji je on nosilac. A svakako je nemoguće ubiti kulturu celog naroda, posebno takvo velike kao što je ruska“, ocenio je ruski predsednik Rusije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PUTIN ODLUČNO: Nema sumnje u pobedu Rusije”

  1. Шта је са ,,каблом у Атлантику,, нешто ми штека интернет….Молим г Путина да обезбеди кабал

    1
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter