Izvor: Sputnik Srbija
16.06.2022 u 19:40
0

SAD PRIZNALE POVEZANOST PENTAGONA I BIOLOŠKIH LABORATORIJA U UKRJAINI!

Sjedinjene Američke Države su same priznale povezanost Pentagona i biolaboratorija u Ukrajini i u bivšem SSSR-u, izjavio je u četvrtak načelnik Jedinica za radijacionu, hemijsku i biološku zaštitu (RHBZ) general pukovnik Igor Kirilov.

„Skrećem pažnju da je 9. juna na sajtu Pentagona objavljeno zvanično saopštenje o biološkoj aktivnosti SAD na postsovjetskim teritorijama. U saopštenju je američka strana priznala da je finansirala 46 ukrajinskih bioloških laboratorija i povezanost Ministarstva odbrane SAD sa Ukrajinskim naučno-tehnološkim centrom (UNTC)“, saopštio je Kirilov.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

DIREKTOR GASPROMA: Treba reći „ogromno hvala“ evropskim operatorima zbog visokih cena gasa!

Prema njegovim rečima, istovremeno su navedene karakteristike realizacije Programa za zajedničko smanjenje pretnje Nana-Lugara na postsovjetskoj teritoriji, čiji je jedan od ciljeva bilo angažovanje „hiljada bivših sovjetskih naučnika, specijalizovanih za biološko oružje“, navodno, kako bi se „isključila mogućnost njihove saradnje sa terorističkim formacijama“.

Kirilov je istakao da objašnjenja Pentagona ne daju odgovore na suštinska pitanja i da SAD, zapravo, povećavaju vojno-biološki potencijal, a Ukrajina ima ulogu poligona.

On je ukazao na nepoznate razloge izvoza iz Ukrajine sojeva patogenih mikroorganizama – potencijalnih agenasa biološkog oružja i biološkog materijala ukrajinskih državljana bez jasno opredeljenih ciljeva.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter