Izvor: Tanjug
31.05.2022 u 22:57
0

Šarl Mišel najavio EMBARGO NA RUSKU NAFTU: Tekst zakona se već uređuje, u pitanju su sati!

Šesti paket EU sankcija protiv Rusije koje uključuju i embargo na isporuke ruske nafte tankerima država članica mogao bi biti odobren 1. ili 2. juna, najavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.

„Mogu da potvrdim da se tekst zakona već uređuje i da su u pitanju sati. Mi očekujemo da će tekst zakona biti odobren sutra uveče ili prekosutra“, rekao je Mišel, prenosi TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na samitu EU je postignuta saglasnost o šestom paketu sankcija Rusiji nakon debata koje su trajale skoro mesec dana.

ŽITO I ĐUBRIVO NISU POD SANKCIJAMA Amerikanci ohrabrili Ruse na izvoz, nude i pismena uverenja!

Pored embarga na rusku naftu očekuje se da će se na listi šestog paketa sankcija naći i isključenje Sberbanke i još dve ruske banke iz sistema SVIFT, kao i zabrana emitovanja programa za tri ruska TV kanala u EU.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter