Izvor: Tanjug
19.01.2023 u 11:43
0

ŠARL MIŠEL STIGAO U POSETU ZELENSKOM: Krucijalna tematika nova isporuka oružja i konkretne mere!

NATO države su obećale Kijevu „povećanu podršku težim i modernijim naoružanjem“

Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel danas je doputovao u Kijev, gde će razgovarati sa predsednikom Ukrajine Volodomirom Zelenskim, na čiji poziv je došao, saopštio je Mišelov portparol.

„EVROPSKA UNIJA NASTAVLJA SA PODRŠKOM DO KRAJA“: Šarl Mišel podržao slanje tenkova Ukrajini

Mišel će se govoriti u ukrajinskom parlamentu, održaće sastanak za premijerom Ukrajine, a posetiće i rehabilitacioni centar za ratne veterane.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tema razgovora su nove mere podrške Ukrajini koja je zatražila od EU da ubrza isporuke oružja. Kako je napisao Mišel na Tviteru, razgovaraće se o „konkretnim merama kako bi se osiguralo da (Ukrajina) bude jača i moćnija“.

NATO države su obećale Kijevu „povećanu podršku težim i modernijim naoružanjem“.

EU sprema 10. paket sankcije protiv Rusije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter