Izvor: Sputnjik
26.02.2023 u 13:21
0

ŠOJGU NAGLASIO: Odgovor Rusije na zapadne pretnje zavisiće od oružja koje dobije Ukrajina

Putin je izjavio da što više dalekometnih zapadnih sistema bude stizalo u Ukrajinu, to će dalje Rusija biti prinuđena da udaljava opasnost od svojih granica.

Ministar odbrane Sergej Šojgu naglasio je koliko daleko će Rusija biti primorana da udaljava zapadnu pretnju od svojih granica zavisiće od toga kakvo će oružje biti isporučeno Ukrajini.

– To će zavisiti od onog oružja koje bude dato Kijevu – rekao je Šojgu u programu „Moskva. Kremlj. Putin“ na kanalu „Rusija 1“.

RIČARD BERONS OTKRIO: Evo šta može da promeni tok rata u Ukrajini

Tokom obraćanja Federalnoj skupštini Rusije ruski predsednik Vladimir Putin je izjavio da što više dalekometnih zapadnih sistema bude stizalo u Ukrajinu, to će dalje Rusija biti prinuđena da udaljava opasnost od svojih granica.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter