Izvor: Kurir.rs
15.10.2022 u 13:49
0

ŠESTI DAN UDARA NA UKRAJINU: Sukob kod sela Milova, UKRAJINCI napadaju ruske pozicije!

Rusko raketiranje Ukrajine nastavljeno je i danas, 233. dan rata. Vazdušna opasnost je proglašena u većini regiona Ukrajine.

„UKRAJINA PRAVI SVOJU „GVOZDENU KUPOLU“: Posle ruskog raketnog blickriga, Kijevu stiže novo – moćno oružje sa Zapada!

Kiril Stremousov: U Herosnu je sve pod kontrolom

Zamenik načelnika Hersonske oblasti Kiril Stremousov rekao je da ukrajinska vojska granatira liniju odbrane u oblasti Dudčan: „Održava se mir, nema naglih pokreta… Sve je pod kontrolom”.

Okršaj kod Milova

Napad Oružanih snaga Ukrajine u pravcu Milova, koji je počeo pre nekoliko sati, trenutno uspešno odbijaju ruske trupe u oblasti Dudčana. Već je poznato da su Oružane snage Ukrajine u napadu izgubile oko pet tenkova. Grupacija Oružanih snaga Ukrajine je pojačana neprijateljskom borbenom avijacijom. Već postoji potvrda da je lovac-presretač Su-27 viđen na maloj visini.

Belorusija uvela ograničenje kretanja u 12 regiona

Belorusija je uvela „zabrane i ograničenja“ za civile da posećuju šumska područja koja se graniče sa Ukrajinom. Z abrana je uvedena u 12 južnih regiona republike.

Počela je velika ofanziva Oružanih snaga Ukrajine

Na Južnom frontu počela je velika ofanziva Oružanih snaga Ukrajine. Rano jutros su se javili brojni izveštaji o artiljerijskoj pripremi i kasnijoj masovnoj ofanzivi ukrajinske vojske na nikopoljskom pravcu Južnog fronta. Neprijatelj se kreće u pravcu Berislava preko Dudčana i Suhanova.

Igor Strelkov otišao na front

Supruga Igora Strelkova zvanično je potvrdila da je njen muž otišao na front.

Supruga Igora Strelkova objavila je na svojoj stranici Vkontakte objavu sa odgovarajućom fotografijom.

Tako se,osam godina kasnije, Strelkov vraća u službu sa informativnog fronta na borbeni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sedam oblasti Ukrajine pod vazdušnom uzbunom

Sirene su se jutros oglasile u Kijevu, ali i u čitavom nizu oblasti: Volinskoj, Rovnenskoj i Ternopoljskoj na zapadu zemlje, Odeskoj i Nikolajevskoj na jugu, kao i u Poltavskom i Sumskom regionu.

Lokalne vlasti Kijeva: Udar sledio pre objave vazdušne opasnosti

Lokalne vlasti potvrdile su raketni napad na metu u Kijevskoj oblasti, na mestu eksplozije izbio je požar. Važno je napomenuti da se sam udar dogodio pre objave uzbune o vazdušnom napadu, što može da nagoveštava upotrebu hipersoničnog raketnog sistema.

Kijev ponovo meta

U ukrajinskog prestonici Kijevu čulo se nekoliko jakih eksplozija. Za sad nema informacije šta je gađano i da li su korištene rakete ili dronovi kamikaze.

Ponovo vazdušni napadi

U većini regiona Ukrajine od ranog jutra ponovo je u toku vazdušni napad. Prov su se sirene oglasile u regionima uz samu rusku granicu, da bi polako cela zemlja ušla u crvenu zonu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter