Izvor: Tanjug
14.06.2020 u 09:51
0

SEVER I JUG NA RUBU SUKOBA: Nakon pretnji SEVERNE KOREJE, SEUL sazvao hitan sastanak!

Južna Koreja sazvala je hitan sastanak o bezbednosti i pozvala svog suseda da se pridržava sporazuma o pomirenju, nakon što je Severna Koreja zapretila da će uništiti kancelariju za vezu sa ovom zemljom i preduzeti vojnu akciju spram nje, preneo je AP.

Direktor predsedničkog nacionalnog saveta za bezbednost Južne Koreje Čung Eui-Jong održao je hitnu video-konferenciju sa ministrima zaduženim za bezbednost i predstavnicima vojske kako bi razmotrili poslednje događaje na Korejskom poluostrvu i moguće poteze vlade u vezi sa tim, saopšteno je iz Plave kuće.

OVO MORATE PROČITATI

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) DAVILI GA I SEKSUALNO ZLOSTAVLJALI ZATO ŠTO JE HRIŠĆANIN! „Autonomna zona“ u Sijetlu pokazala PRAVO LICE!

SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA POSTAVILA ULTIMATUM MILU: Čeka se na rešavanje ZAKONA O SLOBODI VEROISPOVESTI

EVO ZAŠTO LEVIČARI NE VOLE TRAMPA: Era BESKONAČNIH I BESMISLENIH ratova mora da se završi!

USTAŠE SE NE SMIRUJU! Novi antisrpski transparent u Zagrebu! (FOTO)

ŠOKANTNO PRIZNANJE AMERIKANACA: Rusija ima razloga da se boji NATO AGRESIJE!

Ministarstvo za ujedinjenje, koje je zaduženo za odnose sa Severnom Korejom, kasnije je izdalo saopštenje u kojem je trenutna situacija ocenjena kao ozbiljna i u kojem se navodi da oba suseda moraju da se pridržavaju svih sporazuma koje su postigli.

Kim Jo Džong sestra predsednika Severne Koreje upozorila je sinoć Seul da će uskoro prisustvovati uništenju „beskorisne“ kancelarije za vezu između dva suseda koja se nalazi u ovoj zemlji.

I OVO ĆE VAS INTERESOVATI

VLADIKA JOANIKIJE: NEKRST Milo hoće da uređuje Crkvu! Od Crne Gore je napravio feud!

„LEPE“ VESTI ZA ONE KOJI BI LETOVALI U HRVATSKOJ! Ovo vas čeka ako OBOLITE OD KORONE!

BAKINA KUHINJA Urmašice po receptu naših nana (VIDEO)

NOVITETI IZ SONIJA Ovo je 10 najzanimljivih igara za PS5 (VIDEO)

Ona je takođe izjavila da će vojsci Severne Koreje dati pravo da preduzme naredne korake u cilju odmazde protiv Južne Koreje.

Severna Koreja je ranije prekinula telefonske linije sa Južnom Korejom i pretila da će poništiti sporazume koje su ove dve države potpisale 2018. godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter