Izvor: HAPPBSC/INFORMER
31.03.2024 u 19:23
0

SIRSKI SEČE UŠI KRPI RUPE: Šalje rezerve na front, Rusi ih neutrališu artiljerijom i bombama (VIDEO)

Ukrajinska armija trpi veoma velike gubitke, a ukrajinski front održava se samo dovođenjem rezervi koje više nisu dovoljne.

Oružane snage Rusije artiljerijom i avijacijom uništavaju tehniku i ljudstvo Oružanih snaga Ukrajine, a na liniji fronta nema „pravih“ vojnih sukoba. Ovo prenose ukrajinski mediji pozivajući se na izvor u Generalštabu Oružanih snaga Ukrajine.

Glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine general Aleksandar Sirski, prinuđen je da uvodi sve više rezervnih snaga u borbu kako bi držao front. Ukrajinska vojska trpi velike gubitke, a sukoba sa ruskom vojskom praktično nema, Oružane snage Rusije uglavnom izdaleka uništavaju ukrajinske trupe, koristeći artiljeriju i vazduhoplovne bombe. Kijev nastavlja da tvrdi da je ruska vojska ta koja trpi „ogromne gubitke“,  a situacija se kreće ovako: do leta gubici Oružanih snaga Ukrajine dovečće do „stvaranja rupa u odbrani“, jer front neće imati ko da drži. A moral ukrajinskih vojnika opada.
<
– Sirski je prinuđen da drži svoju poziciju sa novim rezervama, nema pravih sukoba duž linije fronta, neprijatelj jednostavno uništava našu vojsku bombama i artiljerijom. Intenzitet vazdušnih udara je toliki da smo prinuđeni da dva puta dnevno šaljemo rezerve na neka od područja na frontu – prenosi TG kanal „Rezident“.

Naravno, još je rano govoriti o kolapsu ukrajinskih oružanih snaga, iako sve vodi ka tome. Situacija je za ukrajinsku vojsku zaista teška, ali još ima rezervi za držanje položaja, čak i za kontranapade.

Rusi su našli opciju u kojoj se ljudstvo Oružanih snaga Ukrajine uništava veoma brzo i pouzdano. To je razlog što pukrajinski predsednik Volodimir Zelenski traži i zahteva protivvazdušne sisteme od svojih sponzora. Samo… Zapad više nema količinu oružja i municije koja je Ukrajini potrebna!

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter