Izvor: Kurir.rs
10.06.2023 u 13:12
0

FILMSKA AKCIJA! Raskrinkan srpski begunac u Španiji!

Policajci ga zaustavili na ulici, on se LAŽNO predstavio, ali je brzo raskrinkan

Agenti španske Nacionalne policija uhapsili su u Benidormu muškarca (26), za kojim je Srbija raspisala međunarodnu poternicu zbog krivičnih dela stvaranje kriminalne organizacije i trgovina drogom i drugih teških krivičnih dela.

Kako prenosi portal Ser, ovog begunca su priveli policajci koji su vršili rutinsku kontrolu na području Zajednice Valensije.

VELIKA EKSPLOZIJA: U FABRICI RAKETA U TURSKOJ POGINULO PETORO VIDEO

– Privedeni se najpre predstavio kao državljanin Hrvatske, i pokazao je hrvatska dokumenta. Međutim, bio je sumnjiv policajcima, pa su odlučili da ga odvedu u policijsku stanicu i provere mu identitet. Nakon što su izvršene odgovarajuće provere u policijskim jedinicama, identitet lica je nedvosmisleno dokazan, pošto su agenti uvidom u bazu podataka Nacionalne policije potvrdili da ovo lice ima međunarodni nalog za ekstradiciju za krivična dela trgovine drogom i stvaranje kriminalne organizacije, a koja su počinjena u Srbiji, njegovoj rodnoj zemlji – navodi španski portal.

Kako dalje navode, Imigraciono-granična brigada potvrdila je da Srbin ilegalno boravi u Španiji i za njega je pokrenut postupak za proterivanje sa nacionalne teritorije.

– Uhapšeni muškarac, 26-godišnji državljanin Srbije, stavljen je na raspolaganje Istražnom sudu u Benidormu, prvom pravosudnom organu zaduženom za sprovođenje postupaka za njegovo izručenje – dodali su na portalu Ser.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter