Izvor: Tanjug
10.06.2023 u 10:30
0

VELIKA EKSPLOZIJA: U FABRICI RAKETA U TURSKOJ POGINULO PETORO VIDEO

U eksploziji u fabrici raketa i eksplozivnih naprava poginulo je pet radnika, saopštilo je danas tursko ministarstvo odbrane.

Eksplozija se dogodila rano jutros u okrugu Elmadag, u predgrađu Ankare.


Uzrok eksplozije zasad nije poznat.

„UKRAJINCI SU PROBILI PRVU RUSKU LINIJU ODBRANE“: LONDON OTKRIVA

U fabrici raketa i eksploziva MKE u okrugu Elmadag u Ankari dogodila se eksplozija. U eksploziji je stradalo pet naših radnika. Povodom incidenta pokrenuta je krivična istraga – navelo je ministarstvo.

Rođaci zaposlenih koji su saznali da je došlo do eksplozije u fabrici, pohrlili su ispred fabrike. Fabrika radi na ispunjenju kvote raketnih i eksplozivnih potreba ministarstva odbrane i ministarstva unutrašnjih poslova. U fabrici se vrše eksplozivna, toplotna i dinamička ispitivanja raketnog goriva i baruta. Posle eksplozije, na mesto nesreće stigli su vatrogasci, koji gase požar, kao i veliki broj ambulantnih vozila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter