Izvor: Tanjug
18.01.2023 u 16:07
0

STOLTENBERG PORUČIO: Ukrajini potrebno značajno povećanje naoružanja

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg rekao je danas da je Ukrajini potrebno značajno povećanje naoružanja u ključnom trenutku rata i dodao da je takva podrška jedini put ka mirnom rešenju u pregovorima sa Rusijom.

OGLASIO SE ZELENSKI NAKON ŠTO SE HELIKOPTER SRUŠIO NA ZGRADU VRTIĆA: „Užasna tragedija, tačan broj žrtava još nije utvrđen!“

-Predsednik Putin nije pokazao nikakve znake da se priprema za mir i zato mora da shvati da ne može da pobedi na bojnom polju- rekao je Stoltenberg Rojtersu u intervjuu koji je dao na marginama Svetskog ekonomskog foruma u ​​Davosu.

NAMENJENO JE ZA REGIONALNE SUKOBE: „SAD šalju oružje Ukrajini iz skladišta u Izraelu!“

Dodao je da je sada ključni momenat u ratu i da postoji potreba za značajnim povećanjem podrške Ukrajini.

-Ako želimo da mirno rešenje bude dogovoreno sutra, danas moramo da obezbedimo više oružja -poručio je Stoltenberg.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter