Izvor: BSC HAPPY
20.01.2024 u 12:03
3

BRUKA BRITANSKE MORNARICE! Sudarila im sve dva broda u luci Bahrein! (VIDEO)

Ratni brod Кraljevske mornarice vredan više miliona evra udario je u četvrtak u drugi visokotehnološki britanski borbeni brod u luci u Bahreinu.

Na snimku se vidi kako se brod Кraljevske mornarice HMS Čidingfold zabija u drugi minolovac HMS Bangor tokom misije u Persijskom zalivu. Izvori britanskih medija su naveli da nijedan član posade nije povređen u sramotnom pomorskom incidentu i da se još utvrđuje kolika je šteta na oba broda. Još nije poznato koliko dugo će brodovi biti van dužnosti.

Pokrenuta je istraga najvišeg nivoa.

„SVETU SADA TREBA ON“: Boris Džonson podržao Trampa!

– Svesni smo incidenta u vezi sa dva lovca na mine u Bahreinu. U ovom incidentu nema žrtava i bilo bi neprikladno dalje komentarisati dok je istraga u toku – rekao je portparol Кraljevske mornarice.

Incident se dogodio u trenutku kad Britanija postaje sve više upletena u borbu na otvorenom moru protiv rastuće pretnje od napada koje podržava Iran. Jemenski Huti, koje podržava Teheran, ispalili su projektile na brodove u Crvenom moru, a razarač HMS Dajmond je podržao američku mornaricu u obaranju projektila.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “BRUKA BRITANSKE MORNARICE! Sudarila im sve dva broda u luci Bahrein! (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter