Izvor: BSC happy portal
23.12.2023 u 09:54
0

„DEŠAVA SE DA NEKO NEKOGA UVREDI, ONDA…“: Supruga Dmitrija Peskova otkrila detalje iz njihovog DOMA – BRAČNE TAJNE

Olimpijska šampionka 2006. u plesu na ledu Tatjana Navka govorila je o svom porodičnom životu sa sekretarom za štampu ruskog predsednika Dmitrijem Peskovom.

NIŠTA OD PREGOVORA: Peskov OŠTRO reagovao na izjavu Zelenskog

„Dešava se da neko nehotice, bez namere, nekoga uvredi. Ili čak i on nije želeo da uvredi, ali ja sam bio uvređen – i to se može dogoditi. Veoma sam srećna sa svojim karakterom – brzo se udaljavam“, rekla je.

Prema rečima Peskovljeve žene, već sledećeg dana nakon svađe ona uvek zaboravlja sve zamerke i ne vidi smisao u njima. Čak je i proces pomirenja za par brz i jednostavan.

„Samo priđem i kažem: šta se dogodilo?“ Ili „Šta se dogodilo? Jesam li rekao nešto pogrešno? Pa, oprosti mi, ja sam loš.“ Zato kažem da ako postoji ljubav, sve će biti u redu“, prenosi RIA Novosti Navkine reči.

Olimpijska šampionka je letos oštro reagovala na glasine koje su se često pojavljivale na društvenim mrežama i medijima o njenom razvodu od Dmitrija Peskova. Atletičarka je stavila tačku na ove rasprave iza svojih leđa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter