Izvor: Tanjug
08.01.2024 u 23:55
1

SUTRA IMENOVANJE NOVOG PREMIJERA FRANCUSKE: Evo ko je favorit za šefa vlade

Imenovanje novog premijera Francuske biće obavljeno sutra ujutro, dan nakon ostavke Elizabet Born, javio je dnevnik Figaro pozivajući se na izvore bliske predsedniku Emanuelu Makronu.

Kako navodi francuski list, ministar nacionalnog obrazovanja Gabrijel Atal favorit je da bude imenovan za šefa vlade, prema izvorima bliskim izvršnoj vlasti. Nakon ostavke premijerke, ministar unutrašnjih poslova Žeral Darmanen izjavio je da je rad sa Elizabet Born bio „zahtevan i uvek u skladu sa interesima države“. “Video sam je kao posvećenu i hrabru, kako sprovodi teške reforme bez brige o svojoj popularnosti“, naveo je on na društvenoj mreži X (Tviter).

Ministar pravde Erik Dipon-Moreti takođe je reagovao na toj društvenoj mreži. „Počastvovan sam što sam radio zajedno sa vama, draga Elizabet Born, na jačanju našeg pravosuđa kakvo nikad ranije nije bilo“, naveo je on. Ministar saobraćaja Kleman Bon pohvalio je “hrabrost“ i “ubeđenja“ Elizabet Born, ubrzo nakon objave njene ostavke. “Veoma sam ponosan što sam služio našoj zemlji u Vašoj vladi“, napisao je on na mreži X. Kako prenosi Figaro, Elizabet Born je danas nešto pre 16 časova napustila Jelisejsku palatu posle jednosatnog razgovora sa Emanuelom Makronom, a njegovi saradnici nisu precizirali razlog ovog sastanka.

Sudbina Elizabet Born bila je u neizvesnosti poslednjih dana, a mnogi zvaničnici bliski Makronu su naveli da očekuju ogroman preokret u vladi sa njenim odlaskom, piše Figaro.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SUTRA IMENOVANJE NOVOG PREMIJERA FRANCUSKE: Evo ko je favorit za šefa vlade”

  1. Bila sam povrijeđena i slomljena kada se prije 7 mjeseci dogodio veliki problem u mom braku, između mene i mog muža. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da više nikada ne želi biti sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu da prođemo kroz mnogo boli. Pokušao sam sve moguće načine da ga vratim, nakon mnogo moljakanja, ali sve bezuspješno. I potvrdio je da je donio odluku i da me više nikada ne želi vidjeti. I tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Dakle, objasnila sam mu sve stvari, a on mi je rekao da je jedini način da vratim muža da odem kod čarobnjaka radi čarolije, jer je i njemu stvarno djelovala. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao adresu e-pošte čarača kojeg je posjetio. (drapata4@gmail.com) I tako sam sljedećeg jutra poslala mail na adresu koju mi je dao, a čarobnjak me uvjerio da ću za tri dana dobiti muža. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je on razgovarao sa mnom i rekao mi sve što trebam učiniti. Onda me dva dana, tako iznenađujuće, nazvao moj muž koji me nije nazvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna!! Tako se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i za bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza postala jača nego prije, uz pomoć kotača. Stoga ću vam savjetovati, ako imate problema, obratite se DR APATI, možete ga dobiti i na gmail: (drapata4@gmail.com) ili putem whatsappa ili vibera na: (+447307347648).

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter