Izvor: Alo.rs
24.01.2024 u 09:21
0

SVET U ŠOKU, GORI AJFELOV TORANJ: Internetom kruži zastrašujući snimak (VIDEO)

Ubrzo su saznali da su fotografije i video snimci koji kruže internetom lažni.

Serija fotografija i snimaka na kojima se vidi Ajfelova kula u plamenu i dimu proširila se proteklih dana raznim društvenim mrežama. Međutim, ubrzo je ustanovljeno da je reč o lažnim fotografijama i snimcima i da požar nije zahvatio ovu popularnu turističku atrakciju.

Na zvaničnom sajtu Ajfelove kule nisu objavljeni izveštaji o požaru, a karte za penjanje na nju i dalje su dostupne za kupovinu. Fotografije objavljene na zvaničnim kanalima društvenih medija prikazuju toranj prekriven snegom.

Novinari su otišli ​​da provere šta se dešava

Reporteri „Rojters-a“ potvrdili su da su pre nekoliko dana otišli ​​da provere vest na sajtu pariske policije i objave na Fejsbuk profilu gradonačelnice Ane Idalgo, ali nisu pronašli nikakvu potvrdu da je izbio požar.

Kontaktirali su i portparola obeležja, koji nije odmah odgovorio. Ubrzo su saznali da su fotografije i video snimci koji kruže internetom lažni.

Međutim, to nije sprečilo da se fotografije i video snimci nastave šire na TikTok-u, Fejsbuku i Instagramu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter