Izvor: kurir.rs
29.01.2021 u 08:16
0

SZO POČINJE ISTRAGU O POREKLU KORONE: Sastali su se sa kineskim naučnicima, slede posete pijacama, bolnicama i laboratorijama

Tim Svetske zdravstvene organizacije (SZO) koji istražuje poreklo kovid-19 sastala se danas sa kineskim naučnicima, a uskoro će uslediti poseta i laboratorijama, pijacama i bolnicama u Vuhanu.

Juče je timu istekao dvonedeljni karantin od dolaska u Kinu, pa sada mogu da krenu u istragu.

PROČITAJTE OBAVEZNO

UDES NA LEDINAMA: Povređeno više osoba!

Predsednik Vučić: Naša vojska je faktor stabilnosti, očuvanja mira i odvraćanja

NOVI DETALJI O TRAGEDIJI U RAKOVICI: Dečak nije imao „Tik-tok“

„Prvo ćemo da se susretnemo s našim kolegama, da pričamo o planu koji imamo ovde u Vuhanu. Vođa kineskog tima, profesor Vanjan se šalio o nekim tehničkim greskama.

Drago nam je da vidimo uživo naše kineske kolege, posle niza onlajn susreta“, rekao je Marion Kopmans, virusolog iz Holandije, a preneo Rojters.

Tim SZO bi trebalo da provede još dve nedelje u Kini i da poseti pijacu gde je navodno izbilo žarište, a posetiće i Vuhanski institut za virusologiju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter