Izvor: Tanjug
05.01.2023 u 18:35
0

MINISTARKA SPOLJNIH POSLOVA NEMAČKE IZNELA JASAN STAV: „Sa saveznicima ćemo odlučiti o slanju tenkova Ukrajini!“

Svi čekaju epilog.

Nemačka radi sa saveznicima da vidi šta još može da učini da podrži Ukrajinu u ratu protiv Rusije, izjavila je danas nemačka ministarka spoljnih poslova Analena Berbok tokom posete Londonu.

NEMAČKA NEĆE PLATITI POLJSKOJ RATNU ODŠTETU: Nema reparacije, to pitanje je zatvoreno!

„Nakon što su Francuska i SAD donele odluke o slanju tenkova Ukrajini, mi u Nemačkoj takođe razmatramo šta bismo još mogli da učinimo“, rekla je Berbok, a preneo Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na pitanje o slanju savremenih vojnih vozila Ukrajini, nakon što je Francuska najavila da će to učiniti ove nedelje, Berbok je kazala da Nemačka donositi odluke zajednički sa partnerima, ne precizirajući kakvo bi novo oružje Berlin mogao da pošalje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter