Izvor: happybsc
22.02.2024 u 11:17
0

TRAMP UPLAŠIO AMERIKANCE: „U velikoj smo opasnosti, ako nuklearno oružje pogodi Njujork, uništiće i Južnu Karolinu“

Komentari Donalda Trampa o opasnosti od nuklearnog oružja koje bi "moglo da uništi i Njujork i Južnu Karolinu" izazvali su brojne reakcije u SAD.

Tokom intervjua s voditeljkom Foks Njuza Laurom Ingram, Tramp je rekao da je zabrinut za bezbednost svojih pristaša

TERORISTIČKI NATO NAPAD PODMORNICOM U BALTIČKOM MORU: Svaki otpor je UZALUDAN, međunarodni zakoni im služe kao paravan za LEGALNE zločine

„Zabrinut sam za njihovu bezbednost. Ti ljudi, ali i svi u ovoj prostoriji su trenutno u velikoj opasnosti. Postoji nuklearno oružje koje bi, kad bi pogodilo Njujork, uništilo i Južnu Karolinu“, rekao je Tramp.

Južna Karolina je, inače, rodna država Niki Hejli, Trampove protivkandidatkinje u borbi za republikansku predsedničku nominaciju. Zasad nema objašnjenja na šta je Tramp tačno mislio, a mnogi sumnjaju u istinitost njegovih tvrdnji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter